19.10.2021 09:18
Misyon
Küreselleşen dünyada Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri alanında bölgesel kalkınmaya katkı sağlayarak, ihtiyaç duyulan hizmet talebinde ara eleman degil aranan eleman ihtiyacını karşılayacak nitelikte, aşçılık ve turizm işletmeciligi alanlarında mesleki donanıma sahip, turizm ve konaklama işletmelerinde alanında disiplinler arası işbirliği ve ekip çalışmasını benimseyen, bireyleri hizmet sektörüne kazandırmak ve toplum yararına çalışmalar yapabilen bireyler yetiştirmektir.
Vizyon
Yiyecek ve içecek sektörünün gelişimine ve bölgenin ekonomik olarak kalkınmasına katkı sağlayacak nitelikte donanımlı elemanlar yetiştirmek, Doğu Anadolu Bölgesi'nin en önemli turizm ve gastronomi destinasyonlarından biri olan Muş'un ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmasını sağlamak ve eğitim, sektör ihtiyaçlarını karşılayacak bir bölüm olmaktır.