Ara
OTEL,LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Hedeflerimiz

24.01.2022 10:12

Turizm ve otel işletmeciliği programının temel hedefi, bölgesel kalkınma ve ülke ekonomisi açısından büyük önem arz eden turizm sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak olarak ifade edilebilir. Program teorik bilginin yanı sıra, uygulama tecrübeleri edinmiş meslek elemanları yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri bölümü içerisinde yer alan aşçılık programının temel amacı yiyecek-içecek sektöründe ihtiyaç duyulan; uygulamalı bilgi ve becerilerle donatılmış, ulusal ve uluslararası faaliyet gösteren işletmelerde hizmet edebilecek uzman personeller yetiştirmektir.

Hızlı Erişim